Den Forventede Levetid, Prognose, Behandling, Symptomer, Årsager

hjerte sundhed r?dgivning


Holdet er forpligtet til at gennemgå hver indsendelse og underretter dig om resultatet hurtigt. Lungerne er ikke den eneste del af kroppen, der kan bukke under for sygdom eller skade. Et andet almindeligt forekommende sygdom, som opleves af landmænd er ringorm. Ringorm er lægeligt kendt som dermatofytose, og er en svampeinfektion, der påvirker huden. Betingelsen er faktisk ikke forårsaget af en orm, men en svamp, der lever af keratin i huden.

Landmænd er udsat for denne svamp på grund af kontakt med forurenet agenter, såsom græs, hø, korn, eller på jord, hvor det trives. Dette arbejde-relaterede sygdomme almindeligt producerer symptomer, såsom en hævet rød ring, der har en tendens til at forstørre, deraf udtrykket ringorm. Ringorm kan påvirke lysken og forårsage jock kløe, foden og forårsager fodsvamp symptomer eller søm, der forårsager dem til at falde. Behandling af ringorm generelt indebærer anvendelse af anti-fungal creme på det berørte område. Ringorm er behandles, men som med enhver svampeinfektion, kan det tage noget tid at udrydde.

Det er her, Modificeret Citrus Pektin (MCP), der stammer fra citrus peelinger, spiller en afgørende livreddende rolle. MCP er den eneste dokumenterede naturlige Galectin-3-hæmmer, som det fremgår af offentliggjort forskning, med en enestående evne til at komme ind i blodbanen og blokerer overskydende Galectin-3 hele kroppen. MCP er blevet grundigt undersøgt og vist, at for at bekæmpe kræft vækst og metastase, kontrollere inflammation og fibrose, og effektivt at reducere hjerte-kar-sygdom, risici og skader til flere organer. Disse vigtige fordele gør MCP især nyttigt i kemoterapi eller strålebehandling, som det kan bidrage til at øge effektiviteten og samtidig reducere de skadelige bivirkninger af svær inflammation og fibrose forårsaget af disse konventionelle kræftbehandling.

Denne form for kelation terapi omfatter brugen af en IV apparater og EDTA, der er en almindeligt anvendt forkortelse for det kemiske stof ethylendiamintetraeddikesyre. EDTA, kelation agent, ikke kun hjælper med at rense skadelige stoffer såsom bly, uran, nikkel og kalcium aflejres i arterievæggen, men også forbedrer blodcirkulationen, styrker immunforsvaret og hæmmer oprettelse af frie radikaler. Med den langsomme strøm af EDTA fra flasken gennem IV og endelig i patientens vene, og blodet resulterer i at vende tilbage til mange potentielle hjertesygdom ofre. Kelation terapi er ikke kun nyttigt som et attraktivt alternativ til bypass-operation, men har også evnen til at forbedre funktionen af hjernen, da denne form for terapi er især nyttige i behandling af arteriel blokering i den øverste del af kroppen.

Ætiologien af calciphylaxis er primært involveret i calcium aflejring i de små blodkar af fedt og væv. Calcium er et vigtigt mineral, der gør op med knogler og tænder. Det er også nødvendigt for funktionen af hjerte og nerver, herunder blod-koagulation system af kroppen.

De fleste af sammensætningen af både tænder og knogler er opbygget af calcium. Det er også vigtigt, at den knogle nedbrydning og rekonstruktion, der normalt forekommer i den menneskelige krop. Calcium er også nødvendigt for muskel bevægelser og er også en integreret for nerver, dets funktion i besked transmission til hjernen. Den nødvendige mængde af calcium er nødvendig i kroppen, afhænger af alder af en person, mens tilstrækkelig mængde, der kræves for kvinder og ældre mennesker.

Jeg blev bare vist din artikel, og jeg er virkelig imponeret over, hvad denne plante kan gøre for at helbrede cancer patienter, som jeg har et par i min familie. Jeg har boet i Malaysia i mere end tre år, men desværre under mit ophold, jeg aldrig kom på tværs af alle oplysninger om denne plante. Jeg er en Nigerianske og jeg er sikker på, at du ved, at jeg bor en million miles væk.
Jeg vil bare gerne spørge dig, hvordan jeg kan få dette anlæg, er jeg nødt til at komme til Kl. for at få det, eller kan det blive sendt via kurer service? Jeg vil også gerne vide, om du har frø af planten, som jeg kan bringe tilbage til mit land, da der er så mange patienter her og vil gerne hjælpe dem med det også. Jeg ville gerne have dit telefonnummer, hvis det er muligt, så ville jeg ringe til dig, og vi kan diskutere om det mere, fordi som jeg sagde, jeg har en tante og en svoger, der har kræft og vil gerne tilbyde dem denne plante til at hjælpe dem. Tak skal du have.